Voorwaarden

De algemene voorwaarden van Van Thiel Fotografie;

1.   De afspraak voor een fotosessie wordt door mij per mail bevestigd, het betreft hier de datum, tijd, plaats, afgesproken prijs en het soort fotosessie.

2.   Een afspraak kan geen doorgang vinden door ziekte, bij een fotosessie buiten door slechte weersomstandigheden of andere redenen die negatief zijn voor de fotosessie. In onderling overleg zal er een andere datum afgesproken worden.

3.   Een afspraak kan tot 2 dagen voor de datum van de fotosessie door de opdrachtgever geannuleerd worden zonder kosten. Binnen 2 dagen zal ik 25% in rekening brengen voor de verloren gaande tijd en eventuele voorbereiding.

4.   Voor eventuele schade ontstaan aan jou of jouw eigendommen voor, tijdens of na de fotosessie ben ik als fotograaf niet aansprakelijk.

5.   Foto’s worden digitaal in hoge resolutie Jpeg bestanden aangeleverd.

6.   Als fotograaf ben ik niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen bij het afdrukken van de foto’s.

7.   Kleuren kunnen afwijken, anders overkomen op het beeldscherm van de klant dan op het beeldscherm van de fotograaf. De fotograaf is hiervoor niet aansprakelijk, zijn beeldscherm is qua kleur bepalend.

8.   Het auteursrecht van de foto’s blijft te allen tijde bij en van de fotograaf, mits anders overeengekomen met de klant.

9.   De aangeleverde foto’s mogen alleen door de klant voor eigengebruik gebruikt worden. Bij publicatie wordt te allen tijde de naam van de fotograaf vermeld.

10.   Het gebruik van de geleverde foto’s door derden is niet toegestaan. Foto’s door de klant verstrekt voor publicatie aan derden is niet toegestaan zonder vooraf schriftelijke toestemming van de fotograaf.

11.   De door de fotograaf aangeleverde foto’s zelf bewerken en publiceren is niet toegestaan.

12.   Wanneer de klant niet wil dat zijn of haar foto’s gebruikt worden door de fotograaf voor publicatie op zijn website, Instagram, Facebook of anders, dan dient dit door de klant vooraf, schriftelijk, duidelijk aangegeven te worden.

13.   De klant gaat automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Van Thiel Fotografie, wanneer er geen mondeling of liefst schriftelijk bezwaar van de klant komt.

14.   De eigenaar van Van Thiel Fotografie kan te allen tijde de algemene voorwaarden aanpassen. De inhoud van de website kan ook te allen tijde aangepast worden voor verbetering van de informatie op de website.

WIJZIGINGEN

Mocht deze voorwaarden wijzigen, dan vindt u hier de meest recente versie.